diumenge, 14 d’abril del 2013

UNA CLASSE... AMB SORPRESA ,-)

El passat 12 d'abril tinguerem una classe molt especial. De la mà del nostre mestre de música, Antonio, de la mestra de pedagogia terpèutia, Noelia i de mi mateixa, volguerem donar una sorpresa a l'alumnat de la classe de 5é B.

Antonio, a banda de ser mestre, també és compositor i músic, igual passa amb Noelia. Tots dos van demostrar amb aquesta classe la seua sensibilitat musical i el gust en fer sentir-se ESPECIAL a l'alumnat . Després d'una xicoteta audició per part de l'alumnat, tota la classe va participar en l'execució de diferents obres, realitzant una Jam Session, on totes i tots varem participar.




Volem agrair de manera especial, a Noelia, tot el suport que sempre ens ha dedicat. Bona companya, agradable, competent, educada, humild, BONA MESTRA i sobretot  MOOOOLT BONA PERSONA.
Gràcies, et trobarem a faltar ;-)



17 comentaris:

  1. Ei!!No havia vist la foto d´Eli i meua!M´agrada molt!!;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. maree no m´havia adonat del comentari!!!!!!!!!!!!Vosaltres sï que sou bons; heu crescut molt com a personetes i he pogut viure-ho!!!Això sí, encara vos queda molt de camí, però el que ja heu recorregut ha sigut fantàstic!
      Teniu una mestra que és més que una mestra, és companya, és amiga, és familia...m´ha ensenyat moltes coses i cada dia aprenc més d´ella i de vosaltres!;)

      Elimina
  2. Gracies Noelia,Susana,Antonio,por habernos donat un dia tan especial.Menuda classee!! i menudos mestres mes musiquerss!!!
    Jajajajaja Nosaltres si que tenim ritme, tenim que anar a Tu Si que Vales.
    Os Estime classeee( profes)sou lo mijor
    Aunque(Noelia,Susana,Antonio)vosaltres os vegeu del colegi yo sempre os tidre en el meu cor :(
    Recodss i Força que nossaltes lo valen!!!1

    ResponElimina
  3. naelia no va ser tot aixo igual sense tu com diu susana te echaren a faltarrrr !!!!!!
    se me cau la llagrimeta :(
    per una par estic trista de que tenvas pero per altra contenta de haberte coneixerr !!

    ResponElimina
  4. la classe sorpresa va estar molt be sobretot la sorpresa NOELIA

    ResponElimina
  5. Susana, Noelia, Antonio. Aveu sigut molt bons i encara que vos aneu sempre vos recordaré.

    ResponElimina
  6. La sporpresa especial ningú se l'esperava, va ser brutal, uns dels meus millors moments de la meua vida.

    ResponElimina
  7. Estic totalment d'acord amb vosaltres, yo no podria descriure a aquestes pedazos de persones, simpatiques i sempre amb una sonrisa en la boca...Que per a mi son lo mijor tant con Susana,Noelia,Antonio son un encant .Se tenen que anar i tots ens quedem molt tristos perque sen va anar un tros del nostre cor,hi per altra banda tenim la esperança de lluitar seguir per davant con seguir les coses .Aixi que tots amb una sonrisa en la boca i a disfrutas el poc que ens queda !!!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laura m'as fet plorar amb aquest comentari. Que bonic.:)

      Elimina
  8. Toqueu perfecte Susana,Noèlia,Antonio, sou els milloes.

    ResponElimina
  9. Huy dia de tristeza de pena i de no tindre una sonrisa en la boca, huy s'anat la mestra que nos feia passar un rato divertit i alegre, la trobarem a faltar pero no podem fer res "Aixi es la vida" i no ia mes :( Despres de una gran sorpresa per a NOELIA unes cuantes lllagrimes i regalsss un video que la fet la persona mes simpatica d'aquest mon SUSANA"DIAZ TEJEDOR" que desde el meu punt de vista lo ha fet amb tot el cariño i amor que tenia en el seu cor per ainxo le buic donar les gracies !!!La trobarenn a faltarrr... pero bueno...:(adeu un bes molt gran per a vosaltres i ya se que estic escribint molt aquestos dies pero es per a demostra-vos lo mont que os buic i que sempre estre hayyy !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així es la vida, Noèlia era SUPERBONA, però també tenim que pensar en les persones que ens queden i estimem de tot cor com: Susana Díaz i Tejedor, Susana Cortés. la profe de gimnàstica i moltes més. Noèlia era genial la trobarem a faltar, Susana nos ha ensenyat que tota la classe som família, i es veritat, ella és MOLT BONA MESTRA. Jo vull a tota la classe i ojalà no ens separarem mai. :(

      Elimina
  10. Hola guapíssims i guapíssimes!
    Després d´un cap de setmana de relax i uns dies passats, ja puc escriure-vos!!
    He estat molt trista, ha sigut una setmana molt dura, però puc anar-me´n molt contenta en veure tota l´estima que m´haveu demostrat!!
    M´alegra molt saber que haveu somiat amb mi i que em teniu present, perque jo també!!
    Espere poder anar a vore-vos pròximament!!!

    Un besot molt gran!!!!!

    tin tin tin tin chhh aaaah!!!!!

    ResponElimina
  11. Ya acaba el curs i estem un poquet tristos perque senvan dos persones(Susana,Noelia) de la nostra vida pera mi an sigut el mijor he apres : ... Ruidets amb la boca .. contes.. i sobre lo bones persones que sou .Per aixo os buic dir que sense vosaltres dos la classe de 5B no serias res , pases el que pase sempre os tindre al meu cor Os estimes . MES QUE UNES PERSONES

    ATENTAMEN:Laura Sanz

    ResponElimina
  12. Deseant que es paralitze el temps per a que Susana no se vaja!!!

    ResponElimina
  13. Desitjant que despres de vacanses estiga Susana !!! :(

    ResponElimina
  14. MOOOOOOLTEEEES GRÀCIES pels teus comentaris, Laura. No sé si em meresc tant. Per a mi també seria genial tornar l'any vinent i poder acabar l'etapa primària amb vosaltres. Molts besets a tots i totes, ja formeu part de la meua història. ;-)

    Susana

    ResponElimina